Παραστάσεις >>

Γλυκομυομαχίες

Μίνα Παππά

Η θεατρική παράσταση «Γλυκομυομαχίες» μας μεταφέρει σε κάποια διαφορετικά Χριστούγεννα, γιατί στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του κυρίου Παντεσπάνη, τα φετινά δε θα μοιάζουνε με όσα έχουμε ζήσει. Μια έχθρα που κρατάει χρόνια, δύο αντίπαλοι στρατοί, ένας έρωτας, μια μάχη έτοιμη να ξεκινήσει. Τι γίνεται όμως όταν τα φώτα πέφτουν και δυο ορκισμένοι εχθροί αναγκάζονται να συμπορευτούν για ένα κοινό σκοπό; Το Θέατρο Κύκλος μεταμορφώνεται σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, όπου οι ήρωες μας μεταφέρουν στον κόσμο των γλυκών, εκεί που πολλά μπορούν να συμβούν. Ακόμη και ένα γλυκό όμως, πρέπει να κάνει θυσίες για να γίνει η ζωή γλυκιά! Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη περιπέτεια, χορό, τραγούδι και πολύ, πολύ κέφι. Μια αναζήτηση του σκοπού της ζωής, των πραγματικών αξιών και της αποδοχής του διαφορετικού. Όμως, πόσο διαφορετικοί είμαστε εντέλει;
Θέατρο Κύκλος

Το έργο Γλυκομυομαχίες» έγραψε η Μίνα Παππά, η οποία υπογράφει και τη σκηνοθεσία της παράστασης. Η μουσική είναι του Δημήτρη Μπασδάνη, η σκηνογραφία και η ενδυματολογία της Άννας Παρίσση, οι χορογραφίες της Φανής Σκεντέρη, τη φωνητική διδασκαλία ανέλαβε η Κατερίνα Βασιλείου και την κούκλα κατασκεύασε ο Σωκράτης Παππάς.

Παίζουν οι Πέτρος Χριστακόπουλος, Γιάννης Παπαγεωργίου, Μίνα Παππά, Λένα Σοκορέλη και Σωκράτης Παππάς.

Κάντε κράτηση

για το έργο "Γλυκομυομαχίες"

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κάνετε κράτηση για την παράσταση που επιθυμείτε. Στη συνέχεια θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης από τη διαχείριση εισιτηρίων.