Μαθήματα

Πιστεύουμε ότι η γνώση πρέπει να μεταδίδεται, όχι απλώς να λαμβάνεται.
Γι’ αυτό είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μία ιδανική θεατρική εμπειρία. Ελάτε μαζί μας στην αποστολή μας να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες που θα σας ψυχαγωγήσουν και ταυτόχρονα θα σας εκπαιδεύσουν.

Παιδικό

Προσχολική ηλικία & Δημοτικό

Εφηβικο

Πρόγραμμα θεατρικων σπουδων για εφήβους

Ενηλίκων

Πρόγραμμα θεατρικων σπουδων για ενηλικεσ

Υποψήφιοι

Προετοιμασία υποψηφίων για δραματικές σχολές

Η εκπαίδευση πάνω στη θεατρική πράξη και ό,τι την περιβάλλει είναι ένας τομέας που όλοι εμείς στο θέατρο Κύκλος δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα.

Η αγάπη για το μαθητή, ο σεβασμός προς τον γονέα και η συμπόρευση με τις ανάγκες του ενηλίκου είναι οι βασικές αρχές που διεπουν όλους τους καθηγητές μας και δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό της ποιότητας και ψυχαγωγίας.
Η φιλοσοφία των μαθημάτων καθοδηγείται από την ισορροπία της ελευθερίας έκφρασης και της οργανωμένης και δομημένης μεθόδου που έχουν προγραμματίσει οι υπεύθυνοι καθηγητές από την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς. Καθηγητές οι οποίοι επιλέχθηκαν με βάση τις ανώτερες γνώσεις και σπουδές τους αλλά και την αγάπη για τη διδασκαλία και τη δημιουργία.
Υλοποίηση projects , σεμινάρια, παρουσιάσεις, παραστάσεις, συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, θεματικές ημερίδες και πολλά άλλα έρχονται να ολοκληρώσουν την θεατρική παίδευση και ένταξη των συμμετεχόντων στο κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης

Έμπειρο & αξιόλογο προσωπικό​

Παιδαγωγική επάρκεια στη διδασκαλία.

Πλήρες πρόγραμμα σπουδών​

Παιδεία και εμπειρία στη θεατρική παραγωγή.

Θεατρικός χώρος προδιαγραφών​

Επίσημα αδειοδοτημένος θεατρικός χώρος.